Riktlinjer för återgång till förskola efter sportlov

Viktig information under pandemin:
Vi har beslutat att använda oss av de rekommendationer som Stockholm stads skolor skickar ut till vårdnadshavare angående återgång till skola efter sportlovet 2021.  Detta är också vad FHM rekommenderar.
Vi hoppas att ni som varit lediga haft ett vilsamt lov och nu är redo för förskolan igen.
För att alla ska kunna komma tillbaka till förskolan igen vill vi be om följande.

  1. Har ni varit på semester utomlands ska familjen vara i 7 dagars karantän och följa folkhälsomyndighetensriktlinjer för testning mm.
  2. Har ni varit på semester i till exempel fjällen, hälsat på släkt och vänner ber vi er vara mycket uppmärksamma på om någon i er familj visar symtom. Om så är vill vi att ni sätter er i självkarantän och testar er. Fått besked om att det inte är Covid 19 innan ni låter ert/era barn komma tillbaka till förskolan.
  3. Har ni vistats i Stockholm men kanske träffat andra än ni normalt brukar träffa ber vi er vara mycket uppmärksamma på om någon i familjen uppvisar symtom. Om så är vill vi att ni sätter er i självkarantän och testar er, fått besked om att det inte är Covid 19 innan ni låter ert/era barn komma tillbaka till förskolan.
  4. Personalen kommer att vara extra observant på om barn uppvisar symtom och i de fall genast skicka hem barnet.


I övrigt fortsätter vi förstås med de förebyggande rutiner vi har på Linden.

Vi hoppas att vi alla kan hjälpas åt och önskar så en fin avslutning på helg och sportlov.
 
/Styrelsen genom Anna-Marit

Etiketter: pandemi

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter