v.40 Stora Sidan

Här kommer några rader i all hast. Veckan har varit fin tillsammans med era fantastiska barn. Trots personalfrånvaro.  Mycket gemensam lek och många lässtunder. Några barn var på besök i biblioteket och försåg oss med nya. Alltid lika kul.
Tunnelbanekonst har beskådats och behandlats av några. Bandängsbesöket blev kort men intensivt, parkleken var nämligen stängd. Vi kom varken åt grill, kök eller toaletter och strax gjorde sig hungern påmind så det var bara att åkte tillbaks till Linden och fixa lunch. Den åts av hungriga barn i total tystnad.

Personalen har haft sin andra sittning med Aisha och arbetat vidare med normkritiskt tänkande. Inte alldeles lätt. Vi ska försöka göra det, som vi  ändå tycker oss förstå, begripligt på föräldramötet.

Inför nästa  vecka:
Tisdag: Föräldramöte 19-20
Onsdag: Måns, Lovis, Hugo och Vera åker till Skansen. Vi ordnar med lunch.

Trevlig helg!
Mimmi och Anna-Marit