v.39 Stora Sidan

Hej alla mammor och pappor, dags för ännu ett veckobrev.              

I veckan som gått har vi hunnit med en hel del, vi har varit i klippiga bergen där det har klättrats och byggts (klippiga bergen ligger mittemot skelettskogen). I tisdags var 4 och 5-åringarna på en musikteaterföreställning som hette Orkester pop. Det var en stor succé och deras skiva har snurrat varm här på Linden sedan dess.    

Vi har varit ute på både lill och storgård och igår, torsdag, var det dags för Lovis och Alva att åka på tunnelbanekonstsafari....Stureby var målet. Våra miljöhjältar, storstoringarna, gick till skogen och plockade skogsmaterial till resten av gruppen. Materialet har målats i vackra färger och tanken är att det ska bli en mobil.                                                                                                                    
Inget Bandängen denna vecka men nästa torsdag åker vi dit igen som vanligt.


Det var allt för nu, hare bra o trevlig älg/ A-M o Mimmi