v.38 Lilla sidan

Hej alla föräldrar.

Den här veckan har vi hunnit med massor av bus och lek. 

Några har varit sjuka men vi andra har har jobbat vidare på vårat tema med babblarna. Den här veckan pratade vi om färgen brun, precis så som Babba är och så målade vi fina Babba målningar. Vi har varit ute på gården och haft vattenlek och byggt sandkakor och sopat upp all sand till sandlådan. Vi gick iväg på en promenad och hamnade tillslut i piratparken där vi övade ordentligt på grovmotoriken genom att klättrade o springa, busa och åka rutschkana. Smarriga bananer hann vi också äta. På eftermiddagarna har vi målat och läst böcker och lagat massor med mat. 

Nästa vecka börjar våran nya kompis Ebbe. Välkommen. 

Att tänka på nu när det börjar bli lite kyligt ute är att se till att barnen har någon form av skalbyxa/ överdragsbyxa och en jacka.
 
Passar på och säga grattis till Tore som fyller 2 i helgen. Vi sjunger så klart för honom på måndag.  Hoppas ni alla får en mysig helg... 

// Julia Hanna o Jenny