v.36 Lilla sidan

Hej alla glada föräldrar. 

Den här veckan har vi vart ute på gården både på fm och em och lekt och sparkat boll, vi har sopat sand och öst och hällt med vatten i mängder. Vi får passa på så länge det är varmt och skönt.

I onsdags var Jenny iväg med Anna-Marit och 3 barn från stora sidan och 2 barn från lilla och lånade böcker på biblioteket. Det uppskattades mycket. Dom andra var kvar på gården och bakade sandkakor och lekte. Alla barn kommer såklart att få gå iväg till biblioteket.

Vi har plockat ner äpplen från våra äppelträd och mumsat på och snart är päronen också färdiga så vi kan smaka på dom. Det har gått bra med inskolningen och vi har fått en bra och trygg liten grupp så nästa vecka tänkte vi starta med vårat tema  "Babblarna".  Vi tänker att vi kan gå iväg till skogen och klättra och busa lite också. Men först ska vi alla ha en skön helg 

Vi ses pigga och krya på måndag   
Hoppas alla får en trevlig helg  // Julia Hanna o Jenny