v.22 Stora Sidan

Hej Alla!

Här kommer några rader på torsdagen redan då jag är bortrest i morgon.

Först vill vi tacka för ett rent och härligt Linden efter era insatser vid storstädningen. Det är alltid lika skönt.

Så måste jag också säga att det var fantastiskt roligt med total uppslutning på sommarutflykten förra fredagen. Det gick ju faktiskt bra och blev väldigt trevligt trots det idoga regnandet.
Nästa år ska vi av olika anledningar försöka hitta ett nytt ställe för den årliga gemensamma utflykten. Har ni förslag och idéer så tar vi tacksamt emot.

Under veckan som gått har Lilla Zach påbörjat sin inskolning hos oss, vi hälsar honom välkommen. Samtidigt har Vera och Alva påbörjat sin inskolning på stora sidan. Det har varit väldigt mysigt och roligt att få lära känna dem närmre. " De "gamla storbarnen" förklarar gärna hur det fungerar, vilka regler som finns, visar gärna vart saker och ting finns här inne. Så vi har mest njutit av sommaren och bekantat oss ordentligt denna vecka.

6-åringarna var tillsammans med Gungans 6-åringar på en heldagsutflykt till Bandängen. Barnen var nöjda och glada och Mimmi likaså. 

Inför nästa vecka
Måndag: Sveriges nationaldag och Linden är stängt

Onsdag: kl 09.00 kommer Jens, Mimmis bror, som vet allt och lite till om humlor. Så då ska vi få lära oss ett och annat.

Fredag: Årets sommarfest drar i gång 16.00 Välkomna

Trevlig helg!
Mimmi och Anna-Marit