Sommarutflykten

Hej alla!

Så börjar årets gemensamma sommarutflykt närma sig.
Vi åker som vanligt till Stora skuggans 4h-gård.
Vi samlas på gräsmattan utanför det röda boningshuset kvart i tio. 

Klockan tio börjar tillställningen med häst och vagn för halva gruppen och en liten visning av djuren för den andra halvan.
Därefter vankas det lunch som Boel ordnar till loss alla. Boel kommer också att behöva hjälp med transport av mat och annat, så har ni möjlighet, prata gärna med henne.

Så blir det allmän samvaro i vårsolen, tipspromenad och lekar innan fikat. Boel kommer att sätta upp en lapp på ytterdörren där glada kakbakare kan anmäla sig. Efter fikat rundar vi av och tar helg.

Glöm inte att pricka av er på närvarolistan när ni kommer och heller inte att stryka er från den samma när ni åker. Det är av säkerhetsskäl och är kopplat till ansvarsfrågan, ni som föräldrar har alltså ansvaret för era barn när vi är på gemensam utflykt.
Om någon behöver hjälp med vägbeskrivning så ge hals.
Så håller vi tummarna för ett fantastiskt väder.

Lite övrigt:
Vi har som ni alla vet haft bekymmer med att få nyckeln att fungera i ytterdörren.
Nu har jag haft en låssmed här som bytt ut den slitna kolven. Det kan hända att några av er även har slitna nycklar som gör att det fortfarande kärvar. Därför vill jag be er kolla er nycklar under kommande vecka så att jag vet hur många nya jag eventuellt  behöver trycka upp.
Säg till mig senast nästa fredag så gör jag en beställning till de som kan tänkas behöva.
Så vill jag bara förtydliga datumet på sommarutflykten, det är alltså fredagen den 27/5, precis som sagt från början.

Välkomna!
Mimmi, Boel, Mickan, Julia, Jenny och Anna-Marit