v.19 Lilla sidan

Hej hopp i värmen.
Här kommer veckans veckobrev :-)

Den här veckan har vi varit på gården o haft vattenlek nästan varje dag. Vi gick iväg till skogen o sprang omkring o kollade på alla myrorna. Vi plockade även kottar så vi kan göra lite fina djur till våran skog vi har i fönstret på lilla sidan. 

Barnen är så otroligt duktiga på att gå med vårat promenadband. Alla håller i en varsin ögla o går på rad. Ramlar någon är dom snabba på o stanna o hjälpa sin kompis. Vi säger våran ramsa när vi går över vägen o vi är rädda om myrorna i skogen. Gäller o kolla vart man sätter sina fötter.

Nästa vecka kör vi på som vanligt med temat o ute o inne lek.. 
På söndag fyller Hugo 3 år så jätte grattis till våran Hugo.. 

Hoppas ni alla får en underbar helg 
Ha det gott // MIckan Julia & Jenny