v.17 Lilla sidan

Hej alla lilla sidans föräldrar,

Under slutet av vårterminen kommer vi fokusera på skogen. Vi kommer försöka vara så mycket det går i skogen, vi har/kommer ta med oss material från skogen som exempel pinnar och kottar. Vi kommer också prata om djuren som bor i skogen och hur man beter sig i skog och mark.

Inne på Lilla sidan har vi gjort en liten skogen hörna där vi kommer få upp skogsbilder och djur gjorda av skogs material.
Den här veckan har vi varit i skogen 2fånger ena gången kolla vi på myror och deras hus myrstack. Vi pratade om hur dom ser ut, att dom kan bitas, att man ska vara snäll mot dom och dom inte är farliga. Nästa vecka kommer vi fortsätta prata om myror.
 
Vi har också varit i ”Häst parken”, där åkte vi rutschkana för fullt alla kompisar var med och åkte. Alla kompisar hjälptes åt att i tur och ordning åka. I slutet av veckan har vi fått lite sämre väder med en massa regn och då passa vi på att hoppa i vattenpölar och leka med geggamojja.
 
På fredag har vi pedagoger planeringsdag så då är det STÄNGT på Linden.
 
Nästa vecka:
Torsdag Röd dag Stängt
Fredag Klämmdag Stängt

/kramar Mickan, Julia & Jen