v.14 Stora sidan

Hej alla mammor och pappor.

Vi har i veckan startat upp vårat nya tema; småkryp. Vi har pratat lite om myror, spindlar och tusenfotingar. Vi har i dag varit och hämtat ut våra nya små husdjur, fem  fjärilslarver som ska bli puppor och sedan fjärilar....väldigt spännande. Hela detta tema kommer att mynna ut i en vernissage på sommarfesten, så inget kommer att hängas upp innan dess.

6-års gruppen har gått en teknikpromenad, teknik är ju bland annat smarta lösningar på vardagliga problem. 6 åringarnas uppdrag var att hitta så många olika handtag som möjligt...det är ju ganska svårt att tex cykla eller öppna dörrar utan handtag.

Vi har varit i piratparken, igår var det Bandängspremiär och då hade vi finbesök av Adas mamma Jenny.

Vi vill också påminna om att sista dagen för att lämna in semesterlapparna närmar sig, nästa fredag för att vara exakt. Om ni tycker det är knepigt att komma ihåg lappar så går det lika bra att maila in.

Klartslutvarulvstjut / A-M å Mimmi