V.13 Stora sidan

Hej!

Då ska vi se, förra veckan bestog av medarbetarsamtal på förmiddagarna och under eftermiddagarna fanns det påskpyssel förberett för de som så önskade. Denna vecka har några av oss haft påsklov och något medarbetarsamtal kvarstog. 

Det kommer strax att komma upp tider att boka för utvecklingssamtal för barnen. För de barn som börjar skolan i höst har vi som vanligt ett avslutningssamtal tillsammans med barnen i anslutning till att de lämnar Linden. Detta för att de i skolan alltid kommer att närvara vid utvecklingssamtalen och vi tycker det är bra för dem att ha provat på det tidigare. Vi vill också då ge dem en rejäl puff uppåt inför skolstarten.

Nu är det varanndagsväder och i bland så att barnen kan vara utan sina utebyxor när vi är utomhus. Men tights eller strumpbyxor är fortfarande för lite så om barnen har jeans skulle det vara toppen om de kunde ha ett par här i sin låda eller på hyllan.

För några veckor sedan fick ni lappar att fylla i om sommarledigheten, det är några veckor kvar innan de ska vara inlämnade. Jag vet hur det är med lappar, de glöms lätt så om ni vill så går det lika bra att mejla in uppgifterna. Linden är som vanligt stängt veckorna 29, 30 och 31.

Nästa vecka ska alla vara på plats igen och då planerar vi att köra i gång med vårt nya tema "Småkryp" så får vi se vart barnen och vi tillsammans leder det hela.

Trevlig helg!
Mimmi och Anna-Marit