v.10 Stora sidan

Hej Hopp!

Under veckan som gått har vi varit på teater i två omgångar.
Sagan om den lilla farbrorn. Enligt barnen var den både rolig och sorglig. Det var hur som helst en trevlig gemensam upplevelse och våra barn skötte sig exemplariskt.

Veckans experiment var lite annorlunda men uppskattat, det finns dokumentation att beskåda på experimentväggen.
Sexårsgruppen var på vårteckensjakt och hittade både det ena och andra. Vi har lekt i skogen och i parken under härliga dagar och haft en bra vecka tillsammans.

Vi skulle dock vilja påminna om regeln att inte ta med saker hemifrån, varken stora eller små, det blir så lätt alldeles för mycket konflikter runt detta.

Nästa vecka ska vi avsluta superhjältetemat med en vandring på stigarna i skogen där barnen ska få agera superhjältar och rädda gosedjur,dockor eller liknande som hamnat i nöd.
Då vore det bra om barnen redan på måndag kan ta med en liten genomskinlig burk med lock, typ barnmatsburk eller liknande. I dessa ska vi nämligen först fånga in olika superkrafter. Och på tisdagen då själva räddningsuppdraget ska ske får de ta med mantel eller annat attribut som kan förstärka superhjältelooken.

Nu är det alldeles strax skönsång som gäller, "storsjung" på gång som alltid på fredagar. Så väntar bak med Boel för några barn och ett plus och minusmöte förstås.

Inför nästa vecka

Måndag: Ta med burkar.
Tisdag: Ta med superhjälteoutfit om så önskas
Torsdag: Sexårsgruppen åker till Skansen för att träffa Kapten Reko. Vi lämnar Linden redan klockan 8.00 Kapten Reko bjuder på Lunch.
Torsdag igen: Föräldramöte med Marianne Göthlin och NVC 18.30
Välkomna!

Soliga hälsningar
Mimmi och Anna-Marit