V.9 Stora sidan

Hej alla lediga och olediga.

Den här veckan har gått i trollens tecken, vi har läst Frödings dikt Ett gammalt bergtroll. Vi har läst Bortbytingen och Pomperipossa, vi har lekt Pomperipossa. Vi har varit i Piratparken där barnen gick en trolltipspromenad och efter det grillade vi korv. Vi har varit i skogen och letat trollspår....vi hittade inga och sist men inte minst har barnen gjort trolldegstroll. 

I dag var vi på Nordiska museet, tittade på dukade bord och lekte i deras lekrum. 

Nästa vecka är det teaterdags, Sagan om den lilla farbrorn. Vi har delat upp gruppen i två och går på tisdag och torsdag. Vi måste gå från Linden senast 8.15 så alla ni som brukar lämna senare  får helt enkelt stiga upp lite tidigare då.

Grupp1, tisdag: Ada, Olle, Melvin, Ellie, Klara, Julian och Tova.

Grupp2, torsdag: Bertil, August, Emmy, William, Amelie och Saga.

Det var allt HAREBRAOTREVLIGÄLG!! / AMOMIMMI